Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtmasten in De Kuip werken weer

Geplaatst opmaandag 12 november 2018 - 21:09

De lichtmasten in De Kuip in Rotterdam werken weer.

Ruim een week geleden viel de verlichting in de Rotterdamse voetbaltempel bij de wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo een minuut na het beginsignaal uit.

Wedstrijd gestaakt
De eredivisiewedstrijd moest gestaakt worden omdat technici de verlichting binnen de voorgeschreven tijd van een half uur niet meer aan de praat kregen. Het duel tussen de Rotterdammers en de Venlonaren wordt nu op 6 december gespeeld.

Reparatie
Een week lang hebben tien personeelsleden van Stadion Feyenoord gewerkt aan het repareren en testen van de verlichting. Kapotte en kwetsbare onderdelen zijn vervangen.

Interland
Stadiondirecteur Jan van Merwijk heeft de KNVB laten weten dat wedstrijden in het stadion probleemloos kunnen verlopen. Bij de voetbalbond bestond daarover met het oog op de interland tegen Frankrijk enige twijfel, maar die is inmiddels weggenomen.

Voortaan sneller
Stadion Feyenoord heeft zodanige maatregelen genomen dat wedstrijden door het uitvallen van de lichtinstallatie niet meer definitief gestaakt hoeven te worden. "De lampen kunnen bij eventuele nieuwe problemen met de lichtinstallatie binnen het voorgeschreven half uur weer volop schijnen", aldus Van Merwijk.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen