Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtkunstfestival strijkt neer in Kasteeltuinen Arcen

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 22:01

De Kasteeltuinen Arcen zijn bij nacht een wondere wereld dankzij Enchanted Gardens. Het lichtkunstfestival trekt deze herfstvakantie iedere avond gemiddeld 1500 bezoekers.

Volgens organisator Robbert Ten Caten is dat behoorlijk. "Herfstvakantie, goed weer en mond-op-mondreclame. Het speelt allemaal mee."

Kasteelomgeving ideaal
Volgens Ten Caten is de locatie in Arcen ideaal voor een lichtfestival. "Hier is het in de avond normaal gesproken donker. Ideaal dus voor onze kunstenaars om zonder lichtvervuiling aan de slag te gaan."

Projecties op kasteel
Er zijn lichtkunstwerken van internationale kunstenaars te zien. Het kasteel wordt gebruikt om beelden op te projecteren.

Het lichtfestival trekt door heel Europa en is nog tot en met zondag te bewonderen in Arcen

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen