Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtkunstfestival strijkt neer in Kasteeltuinen Arcen

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 22:01

De Kasteeltuinen Arcen zijn bij nacht een wondere wereld dankzij Enchanted Gardens. Het lichtkunstfestival trekt deze herfstvakantie iedere avond gemiddeld 1500 bezoekers.

Volgens organisator Robbert Ten Caten is dat behoorlijk. "Herfstvakantie, goed weer en mond-op-mondreclame. Het speelt allemaal mee."

Kasteelomgeving ideaal
Volgens Ten Caten is de locatie in Arcen ideaal voor een lichtfestival. "Hier is het in de avond normaal gesproken donker. Ideaal dus voor onze kunstenaars om zonder lichtvervuiling aan de slag te gaan."

Projecties op kasteel
Er zijn lichtkunstwerken van internationale kunstenaars te zien. Het kasteel wordt gebruikt om beelden op te projecteren.

Het lichtfestival trekt door heel Europa en is nog tot en met zondag te bewonderen in Arcen

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen