Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtjesfestival Magic World of Lights sluit deuren

Geplaatst opwoensdag 8 juni 2016 - 6:05

Al na vijf weken is het doek definitief gevallen voor lichtsculpturenfestival Magic World of Lights in Roermond.

Het evenement wordt op dit moment afgebroken. Het was de opvolger van Yumble, het attractiepark dat vorige zomer na vier maanden failliet verklaard werd.

Lees ook: Yumble-opvolger Magic World of Lights stopt kaartverkoop

Flop
Volgens een woordvoerder kwamen er slechts enkele honderden bezoekers per week, terwijl dat er duizenden hadden moeten zijn. De organisatie noemt de slechte bereikbaarheid vanwege bouwwerkzaamheden rondom de hal de belangrijkste reden voor de flop. Bezoekers van het naastgelegen Designer Outlet zouden hierdoor weg gebleven zijn.

Twee miljoen
Magic World of Lights mikte op 250.000 euro bezoekers per jaar. Er was een investering van twee miljoen euro mee gemoeid.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen