Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtgewonde bij steekpartij in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 25 februari 2021 - 19:09

Bij een steekpartij in Heerlen is in de vroege avond iemand gewond geraakt.

Vermoedelijk gaat het om een conflict waarbij verschillende mensen betrokken zijn. De ruzie speelde zich af ter hoogte van de Meppelstraat in de wijk Schaesbergerveld. Over de inzet van de ruzie is niets bekend.

Auto gezocht
Na het incident rond 18:45 uur reed er een auto met daarin twee mannen en een vrouw weg. De politie houdt er rekening mee dat zij betrokken waren bij de steekpartij. Op Twitter vraagt de politie om tips over deze auto, de inzittenden of wat er precies is voorgevallen.

Het slachtoffer raakte lichtgewond, maar zou wel per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen