Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtgewonde bij kop-staart botsing Ospel

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 19:46

Een auto op de Venloseweg bij Ospel merkte niet dat de auto ervoor remde om te kunnen afslaan en is op het voertuig gebotst.

Dit gebeurde dinsdagavond rond 18:30 uur op de N275, meldt Weertdegekste.nl.

Eigen kracht
De brandweer was uitgerukt, omdat een persoon mogelijk nekletsel had opgelopen. De inzittenden konden echter op eigen kracht uit het voertuig komen. Een vrouw is ter plekke nagekeken in een ambulance en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen