Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtgewonde bij kop-staart botsing Ospel

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 19:46

Een auto op de Venloseweg bij Ospel merkte niet dat de auto ervoor remde om te kunnen afslaan en is op het voertuig gebotst.

Dit gebeurde dinsdagavond rond 18:30 uur op de N275, meldt Weertdegekste.nl.

Eigen kracht
De brandweer was uitgerukt, omdat een persoon mogelijk nekletsel had opgelopen. De inzittenden konden echter op eigen kracht uit het voertuig komen. Een vrouw is ter plekke nagekeken in een ambulance en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen