Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichte hersenschudding voor Fortuna-keeper Özer

Geplaatst opzaterdag 24 februari 2018 - 20:47

Fortuna Sittard-doelman Aykut Özer heeft vrijdagavond een zeer lichte hersenschudding opgelopen tijdens de wedstrijd tegen NEC.

De keeper moest in de Jupiler League-topper nog voor de rust vervangen worden.

Doelpaal
Özer liep de blessure op toen hij in de openingsfase een schot van de Maastrichtse NEC-spits Sven Braken pareerde. De keeper botste tijdens die actie met zijn hoofd tegen de doelpaal. Özer speelde aanvankelijk verder, maar toen hij voor de derde keer behandeld moest worden, werd hij vervangen door Miguel Santos.

Lees ook: Fortuna houdt punt over aan rommelige topper

Derby
Fortuna zou aan het eind van de rit een punt overhouden aan de wedstrijd tegen de Nijmegenaren, die in 1-1 eindigde. Volgende week spelen de Sittardenaren in eigen huis de derby tegen MVV. Een Fortuna-woordvoerder kon nog niet zeggen of Özer dan weer tussen de palen staat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen