Overslaan en naar de inhoud gaan

Licht op groen voor nieuwe parkeergarage in Venlo

Geplaatst opwoensdag 29 november 2017 - 21:49

Venlo kan beginnen met de uitwerking van de plannen voor een nieuwe parkeergarage op het Arsenaalterrein.

De gemeenteraad heeft woensdagavond besloten om drie ton vrij te maken voor de verdere uitwerking van de plannen, zo meldt Omroep Venlo.

Op slot
Parkeergarage Arsenaal in Venlo ging in februari vorig jaar halsoverkop op slot, nadat bleek dat de bewapening van het beton niet veilig was. Afgelopen zomer werd de garage gesloopt. Later kwamen in Venlo ook ernstige problemen aan het licht bij de parkeergarage aan de Roermondsepoort. Ook die moest toen direct worden gesloten.

Lees ook: Onveilige parkeergarage in Venlo per direct gesloten

Aan de slag
Het is de bedoeling dat de nieuwe parkeergarage op het
Arsenaalplein in het Venlose centrum in oktober 2022 klaar is. De garage moet plek bieden aan drie- tot vierhonderd auto's.

De gemeente kan nu beginnen met de aanbesteding en de zoektocht naar een ontwikkelaar voor de nieuwe garage. Eind 2019 moet de eerste schop de grond in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen