Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam in water gevonden bij Oolderhuuske Roermond

Geplaatst opzaterdag 22 januari 2022 - 1:15

In het water bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond is vrijdagavond een lichaam van een man gevonden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Het lichaam werd gevonden bij de plas Smalbroek, gelegen pal naast het resort.

Vogelspotter
Een vogelspotter zag vrijdagmiddag iets in het water liggen. Hij twijfelde over wat het was en later die avond besloot hij zich alsnog te melden bij de politie. Rond 23:00 uur gingen de hulpdiensten kijken bij het water. Ter plekke bleek het om een stoffelijk overschot te gaan.

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek opgestart om de identiteit van de man te achterhalen en ook de mogelijke doodsoorzaak wordt onderzocht. Daarin worden alle scenario's opengehouden. De politie kan wel melden dat het lichaam al langere tijd in het water lag. Mensen die meer informatie hebben, worden gevraagd om zich te melden.

Forensische opsporing
Volgens een correspondent ter plaatse is de forensische opsporing ter plekke geweest. Zij hebben foto's gemaakt van de locatie waar het lichaam is gevonden. Daarbij heeft de brandweer assistentie verleend met een hoogwerker, zodat de rechercheurs ook de situatie vanaf bovenaf konden bekijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen