Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam vermiste man (46) gevonden in weiland Beek

Geplaatst opdinsdag 24 augustus 2021 - 10:08

Het lichaam dat zaterdag in een weiland in Beek werd gevonden, blijkt van de 46-jarige Paul Erkens. Hij werd sinds eind mei vermist.

De man is niet door een misdrijf om het leven gekomen, bevestigt de politie.

Gevonden
Het lichaam werd zaterdagavond gevonden in een weiland aan de Hoortweg in Beek. Het stoffelijk overschot heeft daar volgens de politiewoordvoerder langere tijd gelegen. De identiteit is uiteindelijk aan de hand van gebitsgegevens vastgesteld.

De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek is daarom afgesloten.

Lees ook: Lichaam gevonden in een weiland in Beek

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen