Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam vermiste man (46) gevonden in weiland Beek

Geplaatst opdinsdag 24 augustus 2021 - 10:08

Het lichaam dat zaterdag in een weiland in Beek werd gevonden, blijkt van de 46-jarige Paul Erkens. Hij werd sinds eind mei vermist.

De man is niet door een misdrijf om het leven gekomen, bevestigt de politie.

Gevonden
Het lichaam werd zaterdagavond gevonden in een weiland aan de Hoortweg in Beek. Het stoffelijk overschot heeft daar volgens de politiewoordvoerder langere tijd gelegen. De identiteit is uiteindelijk aan de hand van gebitsgegevens vastgesteld.

De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek is daarom afgesloten.

Lees ook: Lichaam gevonden in een weiland in Beek

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen