Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam vermiste jongeman (22) gevonden in kanaal

Geplaatst opzondag 3 februari 2019 - 16:16

Het lichaam van de vermiste man (22) uit Weert is zondagmiddag in het kanaal bij de Noordkade gevonden.

Eerder op de dag werd er door de brandweer gezocht in de Zuid-Willemsvaart in Weert. Rond 15:15 uur is met behulp van de sonarboot van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen het lichaam van de 22-jarige man aangetroffen.

Fiets
Er werden zondag sporen aangetroffen van een fiets die vanuit de Suffolkweg richting het kanaal gingen. Dat was zo alarmerend, dat de hulpdiensten meteen in actie zijn gekomen. Zondagochtend werd de fiets van de jongen al aangetroffen.

Vermist
De jongen was al sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist. Ook werd er een Burgernet-bericht verstuurd over de jongen, die voor het laatst was gezien op de Oelemarkt.

Politiehelikopter
De politie was massaal aanwezig tijdens de zoektocht naar de jongen. Zo vloog er een politiehelikopter en stond er een traumahelikopter paraat. Ook in de omgeving van het water en de woonplaats van de man werd een zoektocht gestart.

De politie doet onderzoek hoe het slachtoffer in het water is geraakt. Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen