Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam vermiste jongeman (22) gevonden in kanaal

Geplaatst opzondag 3 februari 2019 - 16:16

Het lichaam van de vermiste man (22) uit Weert is zondagmiddag in het kanaal bij de Noordkade gevonden.

Eerder op de dag werd er door de brandweer gezocht in de Zuid-Willemsvaart in Weert. Rond 15:15 uur is met behulp van de sonarboot van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen het lichaam van de 22-jarige man aangetroffen.

Fiets
Er werden zondag sporen aangetroffen van een fiets die vanuit de Suffolkweg richting het kanaal gingen. Dat was zo alarmerend, dat de hulpdiensten meteen in actie zijn gekomen. Zondagochtend werd de fiets van de jongen al aangetroffen.

Vermist
De jongen was al sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist. Ook werd er een Burgernet-bericht verstuurd over de jongen, die voor het laatst was gezien op de Oelemarkt.

Politiehelikopter
De politie was massaal aanwezig tijdens de zoektocht naar de jongen. Zo vloog er een politiehelikopter en stond er een traumahelikopter paraat. Ook in de omgeving van het water en de woonplaats van de man werd een zoektocht gestart.

De politie doet onderzoek hoe het slachtoffer in het water is geraakt. Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen