Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam vermiste jongeman (22) gevonden in kanaal

Geplaatst opzondag 3 februari 2019 - 16:16

Het lichaam van de vermiste man (22) uit Weert is zondagmiddag in het kanaal bij de Noordkade gevonden.

Eerder op de dag werd er door de brandweer gezocht in de Zuid-Willemsvaart in Weert. Rond 15:15 uur is met behulp van de sonarboot van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen het lichaam van de 22-jarige man aangetroffen.

Fiets
Er werden zondag sporen aangetroffen van een fiets die vanuit de Suffolkweg richting het kanaal gingen. Dat was zo alarmerend, dat de hulpdiensten meteen in actie zijn gekomen. Zondagochtend werd de fiets van de jongen al aangetroffen.

Vermist
De jongen was al sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist. Ook werd er een Burgernet-bericht verstuurd over de jongen, die voor het laatst was gezien op de Oelemarkt.

Politiehelikopter
De politie was massaal aanwezig tijdens de zoektocht naar de jongen. Zo vloog er een politiehelikopter en stond er een traumahelikopter paraat. Ook in de omgeving van het water en de woonplaats van de man werd een zoektocht gestart.

De politie doet onderzoek hoe het slachtoffer in het water is geraakt. Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen