Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam gevonden bij zoekactie naar vermiste persoon

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2020 - 23:08

De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden tijdens de zoekactie naar een vermiste persoon in de Zuid-Willemsvaart aan de Bosscherweg in Maastricht.

Onderzoek moet nog uitwijzen of het daadwerkelijk om de vermiste gaat.

Water
Maandagavond zocht de politie al met man en macht naar de persoon in het water langs de Bosscherweg, maar toen werd niemand gevonden. De brandweer zocht met duikploegen in het water en de politie had een boot ingezet.

Lees ook: Hulpdiensten zoeken tevergeefs naar vermist persoon

Dinsdag ging de zoekactie verder en dit keer hadden de hulpdiensten meer succes. Rond 22.30 uur werd een lichaam aangetroffen, laat een woordvoerder van de politie weten. Het is nog niet duidelijk of het om een man of een vrouw gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen