Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichaam gevonden bij zoekactie naar vermiste persoon

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2020 - 23:08

De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden tijdens de zoekactie naar een vermiste persoon in de Zuid-Willemsvaart aan de Bosscherweg in Maastricht.

Onderzoek moet nog uitwijzen of het daadwerkelijk om de vermiste gaat.

Water
Maandagavond zocht de politie al met man en macht naar de persoon in het water langs de Bosscherweg, maar toen werd niemand gevonden. De brandweer zocht met duikploegen in het water en de politie had een boot ingezet.

Lees ook: Hulpdiensten zoeken tevergeefs naar vermist persoon

Dinsdag ging de zoekactie verder en dit keer hadden de hulpdiensten meer succes. Rond 22.30 uur werd een lichaam aangetroffen, laat een woordvoerder van de politie weten. Het is nog niet duidelijk of het om een man of een vrouw gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen