Overslaan en naar de inhoud gaan

Licentiecommissie positief, Fortuna op weg naar categorie 2

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2015 - 21:12

Fortuna Sittard heeft een positieve beoordeling gehad van de licentiecommissie van de KNVB. Daarmee is de directe dreiging voor puntaftrek of het intrekken van de licentie weg.

Door deze positieve beoordeling zet Fortuna Sittard een grote stap op weg naar de ‘veilige’ categorie 2. Ook is Fortuna in gesprek met investeerders die een deel van de aandelen van de club over wil nemen.

Lees ook: Fortuna heeft mondeling akkoord met investeerders

Niet meer onder curatele
Het volgende meetmoment waarop Fortuna goed moet presteren is op 15 juni. Als Fortuna dan de liquiditeit dekkend heeft en een sluitende begroting inlevert, wordt de club door de KNVB ingedeeld in categorie 2. Fortuna staat dan niet meer onder curatele van de voetbalbond.

Goed nieuws
Fortuna-directeur Martin Masset maakte het goede nieuws bekend tijdens een informatieavond in Kasteel Limbricht, die bezocht werd door honderden supporters en sponsoren.

Marco Cammel
Masset keek ook terug op de ‘soap’ rond Marco Cammel, die zich onterecht uitgaf als interim-directeur van Fortuna Sittard. "Deze meneer heeft geen enkele rol bij Fortuna. Laten we het in godsnaam vergeten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna overweegt stappen tegen 'directeur' Cammel
MVV en Fortuna boos op KNVB om maandagavondderby's
Aanbetaling Fortuna Sittard laat nog op zich wachten
Fortuna rondt langverwachte deal af
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen