Streep door Limburgse Handbaldagen, toekomst onzeker

Dit jaar gaan de Limburgse Handbaldagen (LHD) niet door.

Limburgse Handbaldagen: Bevo wint derby om zevende plek

In een provinciaal onderonsje heeft Herpertz Bevo vrijdag beslag gelegd op de zevende plaats bij de Limburgse Handbaldagen.

Limburgse Handbaldagen: Bevo wint ook derde duel niet

Bevo is na drie pouleduels op de Limburgse Handbaldagen nog steeds zonder overwinning.

Limburgse Handbaldagen: Bevo en Lions onderuit

De handballers van Bevo en OCI-Lions hebben woensdagavond hun tweede wedstrijd van de Limburgse Handbaldagen (LHD) verloren.

Limburgse Handbaldagen: Bevo spectaculair, Lions onderuit

De dertigste editie van de Limburgse Handbaldagen (LHD) is woensdag in Sittard en Panningen van start gegaan.

Limburgse Handbaldagen breidt uit naar Panningen

De Limburgse Handbaldagen (LHD) breidt uit. De 30e editie zal worden gespeeld in twee sporthallen: in de Sportzone in Sittard en in De Heuf in Panningen.

Limburgse Handbaldagen Lions (28 december 2015)
Limburgse Handbaldagen organiseert zomertoernooi

Volgend jaar komen er zo goed als zeker twee edities van de Limburgse Handbal Dagen (LHD). Naast de traditionele kersteditie komt er ook een zomertoernooi.

'Limburgse Handbaldagen moeten drastisch veranderen'

De Limburgse Handbaldagen moeten drastisch veranderen wil het toernooi ook in de toekomst aantrekkelijk blijven voor het publiek.

Zuid Korea wint brons op Limburgse Handbaldagen

De nationale ploeg van Zuid Korea heeft de derde plek veroverd tijdens de Limburgse Handbaldagen. De Koreanen versloegen in de finale Pōlva Serviti uit Estland met 35-33.

Lions tweede finalist Limburgse Handbaldagen

OCI-Lions heeft woensdagavond de finale van de Limburgse Handbaldagen behaald.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten