Overslaan en naar de inhoud gaan

Lex Uiting op clubtour door Limburg

Geplaatst opvrijdag 15 oktober 2021 - 21:11

De uit Venlo afkomstige zanger en presentator Lex Uiting toert vanaf december langs vier poppodia in Limburg.

Toen de coronacrisis uitbrak had de 35-jarige Uiting net een band samengesteld die op festivals, in zalen en feesttenten zou gaan spelen.

'Feest in een dampende zaal'
"Tussen alle lockdowns door hebben we wel nog een theaterprogramma in kleine setting kunnen doen", vertelt Uiting. "Dat was mooi, maar we willen er eigenlijk met een complete band een feest van maken in een dampende zaal."

Lees ook: Uiting maakt podcast over baarmoederhalskanker vriendin

Van Maastricht naar Venlo
De clubtour van Lex Uiting begint op 11 december in de Muziekgieterij in Maastricht, daarna volgen de ECI Cultuurfabriek in Roermond (17 december), de Bosuil in Weert (21 januari) en Grenswerk in Venlo (25 maart). Hij is bekend van zijn voormalige band Zoemaar en van nummers als Vanaaf vandaag, Gans veur gaon en Nao 't Zuuje. Dat laatste liedje bereikte in korte tijd de status van klassieker en stond drie keer op nummer één in de keuzelijst L1 Limbo Top 100.

De Venlose muzikant Baer Traa verzorgt het voorprogramma.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen