Overslaan en naar de inhoud gaan

Lex Uiting en vriendin genomineerd voor Gouden Podcast

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 21:23

Lex Uiting en zijn vriendin Susan Oostdam zijn met hun podcast 'De Tumor Tapes' genomineerd voor de Gouden Podcast.

De Gouden Podcast is de prijs voor de beste podcast van Nederland, gekozen door de luisteraars.

Kanker
In de 'Tumor Tapes' nemen Uiting en zijn vriendin de luisteraar mee in de ziekte van Oostdam en de emotionele achtbaan die ze doormaakten. Voor de podcast, die bestond uit vijf afleveringen, namen ze alle gesprekken op met artsen en met vrienden en familie nadat bij Oostdam baarmoederhalskanker werd ontdekt. Uiting maakte de podcast voor omroep BNNVARA en radiozender NPO 3FM.

Drie genomineerden
De luisteraar heeft de podcast nu een erkenning gegeven met een nominatie. Naast 'De Tumor Tapes' zijn ook 'BROERS' van Sam en Rijk Hofman en de 'Zender Obama Podcast' genomineerd.

Tweede keer
De prijs wordt komende donderdag uitgereikt bij het RadioRing Gala. Voor de prijs kan niet meer worden gestemd. Donderdag vindt ook de uitreiking plaats van de belangrijkste radioprijs, de Gouden RadioRing. Daar zijn Ekdom in de Morgen en Somertijd (Radio 10), Partij voor de Vrijdag (NPO 3FM), Mattie & Marieke (Q-Music) en De Staat van Stasse (Radio 2) voor genomineerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen