Lex Uiting en Susan Oostdam - ziekenhuis

Uiting maakt podcast over baarmoederhalskanker vriendin

Lex Uiting en zijn vriendin Susan Oostdam hebben een podcast gemaakt over haar ziekte en de emotionele rollercoaster waar ze een jaar geleden in belandden toen bij Oostdam baarmoederhalskanker werd ontdekt.

Lex Uiting
Lex Uiting: 'Oma vindt corona erger dan de oorlog'

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. Televisiepresentator Lex Uiting vertelt dat zijn oma de coronatijden maar lastig vindt.

Floor Jansen in Heerlen (26 jan 2020)
Floor Jansen hoogst genoteerde Limburgse artiest in Top 2000

Net als voorgaande jaren is Rowwen Hèze de hofleverancier van Limburgse nummers in de Top 2000. Toch is de Americaanse band niet de hoogst genoteerde Limburgse act in de 'lijst der lijsten'. Die eer valt de in Beegden opgegroeide zangeres Floor Jansen dit jaar ten deel.

15-12 PIP  Verpleegsters kijken terug op corona
VieCuri geeft personeel liedje Lex Uiting cadeau

Ziekenhuis VieCuri Medisch Centrum bedankt het zorgpersoneel dit coronajaar op een speciale manier: met een liedje en een videoclip van Lex Uiting.

Sinterklaasjournaal
Ruim twee miljoen mensen kijken naar 'Limburgse' intocht

Ruim 2,2 miljoen mensen hebben zaterdag gezien hoe Sinterklaas en zijn pieten aankwamen in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Beppie Kraft en Lex Uiting Intocht van Sinterklaas
Beppie Kraft en Lex Uiting verwelkomen Sinterklaas

Beppie Kraft en Lex Uiting hebben zaterdagmiddag Sinterklaas welkom geheten tijdens de landelijke intocht.

Sinterklaasjournaal
Alleen burgemeester Akkermans weigert Sinterklaasjournaal

Van alle 31 Limburgse burgemeesters heeft alleen Dieudonné Akkermans van Eijsden-Margraten besloten niet mee te werken aan het Sinterklaasjournaal.

foto lex uiting  (21 jun 2020)
Zanger Lex Uiting verrast vaders met concerten

Zanger Lex Uiting heeft op vaderdag een aantal verrassingsconcerten gegeven bij vaders en zonen. In zijn nieuwe single Laote we praote gaat het over echte gesprekken voeren.

uiting
L1mbo Top 100: drie op rij voor Lex Uiting

Met 'Noa het Zuuje' wint Lex Uiting voor de 3e keer de L1mbo Top 100.

Lex Uiting
Lex Uiting maakt speciale Limburgse gifjes

Lex Uiting heeft heeft 25 speciale gifjes, bewegende plaatjes die op social media worden gebruikt, gemaakt over Limburg. Ze zijn sinds vrijdag beschikbaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten