Overslaan en naar de inhoud gaan

Lewerissa met Ajax naar Women's Champions League

Geplaatst opmaandag 13 augustus 2018 - 20:08

Vanity Lewerissa uit Maastricht heeft zich met de Ajax-vrouwen geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Women's Champions League.

De Amsterdamse ploeg speelde in het kwalificatietoernooi in Belfast met 0-0 gelijk tegen Thór/Ka uit IJsland en werd daarmee poulewinnaar.

Gescoord
De Ajax-vrouwen begonnen het toernooi in Belfast goed door Wexford Youth uit Ierland met 4-1 te verslaan en vervolgens met 2-0 van de Noord-Ierse club Linfield te winnen. Lewerissa scoorde tegen Linfield een van de Ajax-treffers.

Lees ook: Gedroomde transfer: Vanity Lewerissa verruilt PSV voor Ajax

Overgestapt
Bij Ajax speelde Vanity Lewerissa alle wedstrijden mee. De Maastrichtse aanvalster stapte na drie seizoen bij de vrouwen van PSV gespeeld te hebben in mei over naar AFC Ajax.

Wie de tegenstander van de Ajax-vrouwen in de eerste knock-outronde van de Champions League wordt, is nog niet bekend. De loting daarvoor vindt vrijdag plaats.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen