Overslaan en naar de inhoud gaan

Levi van Enckevort is eerste Limburgse baby van 2020

Geplaatst opwoensdag 1 januari 2020 - 14:04

In het geboortecentrum van het VieCuri in Venlo is woensdagochtend Levi van Enckevort geboren. Levi is de eerste Limburgse baby van 2020.

Het was een korte maar bizarre rit naar het ziekenhuis vertelt Tom van Enckevort.

Vuurpijlen
Om klokslag middernacht zaten ze in de auto. "Een bizarre rit tussen de vuurpijlen en gillende keukenmeiden door", aldus de kersverse vader. Om 2:23 uur kwam Levi ter wereld. Moeder Anneke Simons en zoon Levi maken het goed.

Voor middernacht
Ook vlak voor middernacht werd er in Venlo nog een baby geboren. Het kleintje kwam om exact 23:53 uur ter wereld en mag zich de laatste Limburgse baby van 2019 noemen.

In Heerlen werd om 2:57 uur een baby geboren, en in Maastricht kwam om 3:45 uur een klein Limburgertje ter wereld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen