Overslaan en naar de inhoud gaan

Levels is Oranje Leeuwin: 'Nooit gedacht, wel gedroomd'

Geplaatst opmaandag 18 oktober 2021 - 21:42

Voetbalster Janou Levels uit Herten heeft zich maandag voor het eerst gemeld bij de Oranje Leeuwinnen.

L1 sprak met Levels op haar eerste dag bij het KNVB Trainingscentrum in Zeist.

Toernooien
Levels is pas 20 jaar, maar is nu al geselecteerd voor de Oranje Leeuwinnen. "Ik heb het nooit gedacht, maar wel gehoopt en gedroomd. Het is heel mooi dat ik geselecteerd ben, maar ik ben nog niet tevreden." De 20-jarige Levels heeft nog genoeg ambities: "Ik wil toernooien spelen en belangrijk zijn voor het team. Daar kan ik nog aan werken." Over haar eerste dag is ze tevreden. "Ik ben heel goed ontvangen en kijk ernaar uit om ze beter te leren kennen."

Herten
Levels kreeg vorige week dinsdag te horen dat ze geselecteerd was. Die plek in de selectie is ook in Herten niet onopgemerkt gebleven. "Ik heb veel leuke en positieve reacties ontvangen, ook vanuit SHH, waar ik in de jeugd heb gespeeld."

Lees ook: Voetbalster Janou Levels geselecteerd voor Oranje

WK-kwalificatie
De voetbalster mag zich de komende week laten zien in Zeist in aanloop naar de twee WK-kwalificatieduels die op het programma staan. Vrijdagavond speelt Oranje tegen Cyprus en volgende week dinsdag treffen de Oranje Leeuwinnen Wit-Rusland in Minsk. Na twee wedstrijden staat Nederland op de tweede plek in de groep. Alleen de nummer één plaatst zich na tien wedstrijden rechtstreeks voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland in 2023.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen