Overslaan en naar de inhoud gaan

Leukste uitje in Limburg blijft Kasteeltuinen Arcen

Geplaatst opdonderdag 4 februari 2021 - 22:19

Kasteeltuinen Arcen is het leukste uitje van het jaar 2021 volgens de leden van de ANWB.

Ook het voorgaande jaar won Kasteeltuinen deze uitverkiezing.

Looproutes
Parkmanager Rob Rambags van Kasteeltuinen beschouwt de eerste plaats als een beloning voor het harde werk, zeker in de coronatijd. “Afgelopen seizoen is er door het hele team ontzettend veel gedaan om bezoekers een veilige en aangename dag uit te bieden. Dit moest met extra maatregelen zoals vooraf online reserveren, voorgestelde looproutes en aangepaste horeca. Het is dan mooi om te zien dat onze gasten dit werk waarderen en ons park zeer positief en veilig beoordelen."

Rambags vindt dat de prijs veel vertrouwen in het nieuwe seizoen geeft. Kasteeltuin Arcen zal, afhankelijk van de coronacrisis, op zaterdag 27 maart van start gaat.

Kasteelpark Born en Mind Mystery
Nummer twee op de Limburgse lijst is eveneens een bekende. De zilveren award ging opnieuw naar Kasteelpark Born. De derde attractie is wel een nieuwkomer: Mind Mystery in Horst. Deze attractie opende nog geen drie jaar geleden. "We waren met ons hele team nog maar net op stoom toen in maart 2020 de wereld veranderde. Door creatief, positief en proactief te zijn, hebben we gedurende het jaar toch vele bezoekers op een veilige manier kunnen ontvangen", reageert Petra Dinghs-Siebers van Mind Mystery.

De Efteling
Het leukste uitje is een verkiezing georganiseerd door Land van ANWB, het platform van ANWB voor uitjes in Nederland. Tijdens de verkiezingsperiode werd er massaal gestemd, meer dan 80.000 mensen brachten hun stem uit. Mensen konden stemmen op het uitje dat zij dit jaar het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Landelijk ging de eerste prijs naar pretpark De Efteling in Kaatsheuvel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen