Overslaan en naar de inhoud gaan

Leukste restaurant van Limburg ligt in Helden

Geplaatst opdinsdag 6 maart 2018 - 14:38

De Zoes uit Helden is uitgeroepen tot het leukste restaurant van Limburg.

De landelijke verkiezing van Vote Company, waarbij ook provinciale winnaars worden uitgeroepen, vond dit jaar voor de zesde keer plaats.

Gestemd
Er kon in de afgelopen maand via internet gestemd worden op de deelnemende restaurants.
De Zoes kwam als beste Limburgse inzending uit de bus. Dat is opmerkelijk, omdat de zaak pas een kleine twee jaar geleden is omgebouwd van café-feestzaal tot café-restaurant.

Waardering
De prijsuitreiking vond maandag plaats. Frank van
Meegen, eigenaar van de Zoes, vindt het een mooie waardering. "We horen het vaak in het restaurant van onze gasten. maar dat ze nu ook op ons gestemd hebben is helemaal mooi."

Als tweede in Limburg eindigde El Greco uit Heerlen, derde werd eetcafé 1900 uit Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen