Overslaan en naar de inhoud gaan

Leukste cassière van Nederland komt uit Stramproy

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 9:04

Cassière Tim Feijen uit Stramproy is vrijdagmorgen op 3FM uitgeroepen tot beste kassamedewerker van Nederland.

De medewerker van de lokale Jumbo was een van de drie finalisten in de wedstrijd die was opgezet in het ochtendprogramma van Domien Verschuren.

Favoriet
De concurrentie bestond uit twee dames: een 66-jarige kassamedewerkster uit Huissen, en een 38-jarige concullega uit Meppel. Bij het publiek was Tim veruit de favoriet. Hij haalde meer dan tweederde van alle stemmen binnen, meldt Weertdegekste. Vrijdagmorgen werd hij, rechtstreeks in de uitzending, officieel gehuldigd.

Feijen werd door zijn collega's opgegeven voor de wedstrijd omdat hij altijd even vrolijk is naar de klanten.

Lees ook: Cassière Stramproy misschien wel populairste van het land

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen