Overslaan en naar de inhoud gaan

Lesvrachtwagen betrokken bij ernstig ongeluk op A73

Geplaatst opdinsdag 13 december 2016 - 10:13

Een lesvrachtwagen was dinsdagochtend betrokken bij een ernstig ongeval op de A73 bij Venlo.

Het ongeval gebeurde rond 9:30 uur ter hoogte van afrit Grubbenvorst op de snelweg richting Nijmegen.

Ernstig gewond
De lesvrachtwagen maakte volgens de politie een onverwachte manoeuvre waardoor een bestelbusje uit moest wijken en op z'n kant belandde. De brandweer werd opgeroepen om de inzittenden uit hun voertuig te helpen. De bestuurster van de bestelbus en een passagier raakten gewond. Eén van hen zou er ernstig aan toe zijn. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Snelweg
De A73 was vanwege het ongeval enkele uren dicht. Verkeer werd over de af- en oprit langs het ongeval geleid. Ook stelde Rijkswaterstaat een omleiding in. Verkeer richting Nijmegen werd geadviseerd om te rijden via Eindhoven en Den Bosch over de A67, A2 en A50. De weg werd rond 11:30 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

Onderzoek
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de vrachtwagen en zijn rij-instructeur zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Automobilisten botsen op elkaar op A73
Vijf auto's botsen op A73: rijbanen dicht
Eenzijdig ongeval: automobilist raakt vangrail A73
Ongeval Blerick - 13 jul 2020
Auto slaat over de kop na botsing: twee gewonden
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen