mvv training

'Niet compleet' MVV op naar Utrecht voor eerste wedstrijd

Hoewel er tijdens de laatste training voor de eerste competitiewedstrijd meer dan twintig spelers op het veld staan, is trainer Wels nog niet klaar met winkelen. "We zoeken in elke linie nog een directe versterking."

Labylle zei 'nee' tegen derde periode bij MVV

MVV heeft deze zomer een poging gedaan om Leroy Labylle (28) terug te halen. De linkspoot was transfervrij, maar koos uitendelijk voor een transfer naar de Belgische club RFC Seraing.

VVV-Venlo geeft Duitse back Axel Borgmann contract

VVV-Venlo heeft de Duitser Axel Borgmann vastgelegd. De linksback heeft een eenjarig contract getekend, met de optie voor nog een seizoen.

VVV heeft Duitse back op de korrel als vervanger Labylle

De 24-jarige Duitse linksback Axel Borgmann traint de komende dagen mee bij VVV-Venlo. De Venlonaren hopen in hem een vervanger te vinden voor de onlangs vertrokken Leroy Labylle.

Belgische allrounder verlaat VVV-Venlo al na één seizoen

De Belgische linksback Leroy Labylle (27) verlaat VVV-Venlo per direct. Hij tekent een driejarig contract bij NEC Nijmegen.

MVV-speler verkast naar VVV-Venlo

MVV-speler Leroy Labylle verkast naar promovendus VVV-Venlo.

MVV verplettert amateurclub SC Jekerdal

MVV Maastricht heeft dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd tegen de Maastrichtse amateurclub SC Jekerdal gespeeld.

MVV na jaren volledig schuldenvrij

Voetbalclub MVV is volledig schuldenvrij, nadat het heeft afgelost op een spelersfonds waarin schuldeisers zich hadden verzameld.

Leroy Labylle krijgt contract bij MVV

Leroy Labylle heeft een contract bij MVV getekend tot 2018.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten