Overslaan en naar de inhoud gaan

Leraar van het Jaar spart met koningin over onderwijs

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 9:02

Anouk Huijs uit Reuver werd vanwege haar uitroeping tot Leerkracht van het Jaar, uitgenodigd voor de uitblinkerslunch met koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

De juffrouw van het jaar kreeg hierdoor de mogelijkheid om te sparren met de koningin over het onderwijs. "We hebben het onder meer gehad over hoe we ervoor kunnen zorgen dat het onderwijs een leuke plek blijft om in te werken", zegt Huijs in de Nieuwsshow van L1.

Lees ook: Reuverse Leraar van het Jaar 2019

Ideeën
Naast het advies van de vorstin liet de juffrouw zich ook inspireren door de andere aanwezige gasten. "Bij de lunch waren ook mensen van overheidsinstellingen die
ideeën opperden over hoe we het onderwijs kunnen verbeteren."

Lunch
Nerveus voor de ontmoeting was de lerares
niet. "Ik had er vooral veel zin in. En de lunch was lekker." Huijs sprak haar bewondering uit over de pas 19-jarige Mathijs de Ligt die ondanks de deceptie in de halve finale van de Champions League woensdag vol zelfvertrouwen ook aanschoof bij de lunch.

Om het moment te vereeuwigen werden de genodigden samen met het koninklijke echtpaar op de foto gezet, zoals bij iedere uitblinkerslunch de gewoonte is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen