Overslaan en naar de inhoud gaan

'Leraar van het jaar' komt uit Neer

Geplaatst opdinsdag 10 oktober 2017 - 7:04

Tjeerd van den Elsen uit Neer is 'Leraar van het Jaar 2017'.

"Een mooie mijlpaal. Ik had twee sterke tegenkandidaten. Mijn pioniersrol heeft volgens mij de doorslag gegeven in het oordeel van de jury", zo laat Van den Elsen weten aan Omroep Brabant.

Tilburg
Hij werkt nu bij een basisschool in Tilburg. Zelf ging hij onder andere naar het Bouwens van der Boijecollege in Panningen en naar de Pabo. Maar na een paar jaar in het onderwijs besloot de leraar van het jaar toch een tijdje iets anders te gaan doen. Uiteindelijk vond hij zijn weg naar het onderwijs terug, met succes.

Efteling
"Ik liep vast en zag nog weinig mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik ben toen begonnen met een van mijn hobby's en dat is radio maken. Ik heb mede Efteling Kids Radio opgericht. Na drie jaar heb ik mijn weg naar de klas teruggevonden."

Tjeerd van den Elsen heeft het radiomaken niet helemaal losgelaten. De 'beste leraar van Nederland' probeert met de bouw van een echte radiostudio het taalonderwijs op zijn school nieuw leven in te blazen.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen