Overslaan en naar de inhoud gaan

Leopold van Asten met VDL Groep Zidane elfde in Shanghai

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 15:18

Leopold van Asten heeft op het afsluitende onderdeel van de CSI 5* wedstrijden in de Global Champions League in Shanghai een elfde plaats behaald.

De in Duizel woonachtige Venraynaar liet de derde tijd noteren in de race tegen de klok op een parcours met hindernissen met een maximale hoogte van 1.60 meter.

Prijzengeld
Van Asten liep met VDL Groep Zidane echter vier strafpunten op. De elfde plaats levert hem 3650 dollar op. De Belg Karel Cox legde met Evert het parcours foutloos af in een tijd van 69,93 seconden en was daarmee beduidend sneller dan de andere deelnemers. Hij kreeg voor zijn overwinning tien keer zo veel als Van Asten .

Eerder deze week behaalde Van Asten met Zidane een achtste plaats in een wedstrijd die Pieter Devos won.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen