ANP-424293613

Wendy van Dijk rijdt Amstel Gold Race

Wendy van Dijk en Anouk Smulders gaan een deel van de Amstel Gold Race rijden.

Marianne Vos
Vos: 'Veel scenario's zijn mogelijk in de Gold Race'

"Alle scenario's zijn mogelijk in de Amstel Gold Race", zegt wielrenster Marianne Vos die zondag als een van de topfavorieten aan de start staat van de Amstel Gold Race.

Raymond Kerckhoffs Tour de France Tour de L1mbourg
Kerckhoffs: 'Hoogtestages worden failliet van wielrennen'

Wielerjournalist Raymond Kerkchoffs ergert zich aan de grote hoeveelheid hoogtestages in het wielrennen. "Het kan op termijn het failliet worden van het wielrennen."

Leontien van Moorsel
Van Moorsel: 'Tour de France voor vrouwen is machtig mooi'

Dat er in 2022 weer een Tour de France voor vrouwen komt, is volgens Leontien van Moorsel erg goed nieuws. "Ik had het nog mooier gevonden als ze gelijktijdig met de mannen zouden mogen rijden."

Prijzengeld vrouwen Amstel Gold Race verdubbeld

Het prijzengeld voor vrouwelijke deelnemers aan de Amstel Gold Race wordt verdubbeld.

Rondemisters overleven toerversie Amstel Gold Race

'Rondemisters' Bruno Bobbink en Ingo Douwma hebben de toerversie van de Amstel Gold Race overleefd.

'Rondemisters: sportief, gesoigneerd en geschoren benen'

De rondemisters die zondagavond op het podium de vrouwen mogen feliciteren, zijn sportieve gasten, gesoigneerd en niet onbelangrijk: ze hebben geschoren benen.

Moeilijke mooie mannen-keuze voor Leontien van Moorsel

"Ik heb een wereldjob", zegt koersdirectrice Leontien van Moorsel van de Amstel Gold Race voor vrouwen. Ze heeft de keuze uit 15.000 mannen mannen die kandidaat zijn om rondemister te worden.

Leontien van Moorsel koersdirecteur Gold Race voor vrouwen

Oud-wielrenster Leontien van Moorsel wordt koersdirecteur van de vrouweneditie van de Amstel Gold Race.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten