Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Leon Verdonschot had relatie met Anouk

Geplaatst opzaterdag 7 februari 2015 - 16:43

Leon Verdonschot had een tijdlang een relatie met zangeres Anouk.

Dat onthult de Limburgse popjournalist en presentator in een interview met de Volkskrant.

Verliefd
"Anouk is fantastisch. Sterk, lief, supergrappig. Zij liet me de schoonheid van het moederschap zien, en hoe sexy dat kan zijn", zegt Verdonschot over zijn tijd met de Haagse rockchick.

Kaal en Limburgs accent
Inmiddels is de relatie over. Toen Anouk onlangs bekend maakte dat ze zwanger was en de naam van de vader niet wilde onthullen, schrok de Gelener ook niet. "Nee, dat was al maanden later. Ik heb er wel een grap over gemaakt. 'Als-ie kaal is en een Limburgs accent heeft, wil ik een omgangsregeling', zei ik."

Gedoemd om te mislukken
Uiteindelijk ging de relatie uit omdat Verdonschot nog teveel met zijn ex bezig was. "Tot ik Anouk ontmoette, hoopte ik nog dat ze terug zou komen. Je wilt echt niet zijn met iemand die geen antwoord kan geven op de vraag: 'Wat zou je doen als ze nu voor de deur staat?' Wie ik op dat moment ook was tegengekomen, het was mislukt."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Leon Verdonschot interviewer bij nieuwe internetzender
Leon Verdonschot: geen spijt van MH17-column
Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
De week in tweets: Limburgse exportproducten
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen