Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Leon Verdonschot had relatie met Anouk

Geplaatst opzaterdag 7 februari 2015 - 16:43

Leon Verdonschot had een tijdlang een relatie met zangeres Anouk.

Dat onthult de Limburgse popjournalist en presentator in een interview met de Volkskrant.

Verliefd
"Anouk is fantastisch. Sterk, lief, supergrappig. Zij liet me de schoonheid van het moederschap zien, en hoe sexy dat kan zijn", zegt Verdonschot over zijn tijd met de Haagse rockchick.

Kaal en Limburgs accent
Inmiddels is de relatie over. Toen Anouk onlangs bekend maakte dat ze zwanger was en de naam van de vader niet wilde onthullen, schrok de Gelener ook niet. "Nee, dat was al maanden later. Ik heb er wel een grap over gemaakt. 'Als-ie kaal is en een Limburgs accent heeft, wil ik een omgangsregeling', zei ik."

Gedoemd om te mislukken
Uiteindelijk ging de relatie uit omdat Verdonschot nog teveel met zijn ex bezig was. "Tot ik Anouk ontmoette, hoopte ik nog dat ze terug zou komen. Je wilt echt niet zijn met iemand die geen antwoord kan geven op de vraag: 'Wat zou je doen als ze nu voor de deur staat?' Wie ik op dat moment ook was tegengekomen, het was mislukt."

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Leon Verdonschot interviewer bij nieuwe internetzender
Leon Verdonschot: geen spijt van MH17-column
Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
De week in tweets: Limburgse exportproducten
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen