Overslaan en naar de inhoud gaan

Leo van Vliet krijgt eigen straat en muurschildering

Geplaatst opvrijdag 16 april 2021 - 12:45

Leo van Vliet staat aan de vooravond van zijn 25ste Amstel Gold Race als koersdirecteur. En daar hoort dan uiteraard een officieel moment bij. Vrijdag werd een straatnaambordje onthuld met de naam van de jubilaris: Het Leo van Vliet Plein.

Zo heeft Van Vliet nu net als veel prominenten uit de wielerwereld een permanente plek op de top van de Cauberg op het terrein van vakantiepark waar hij regelmatig verblijft.

Verrassing
Leo van Vliet werd afgelopen maandag ook al verrast bij aankomst op het vakantiepark. Daar was alles al ingericht in Amstel Gold Race sfeer en waren doeken geplaatst bij de ingang die refereren aan het 25-jarig jubileum van de baas van 's lands enige wielerklassieker.

WhatsApp Image 2021-04-16 at 12.11.00

Muurschildering
Ook de gemeente Valkenburg deed nog een duit in het zakje. Naast het straatnaambordje kreeg Van Vliet vrijdag ook een plek aan de Wall of Fame van de gemeentegrotten. Daar waar grote winnaars en kampioenen met een schilderwerk aan de muur worden geëerd, is vanaf nu dus ook plek voor de man die met zijn wielerkoers Zuid-Limburg jaarlijks groots op de kaart zet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen