Overslaan en naar de inhoud gaan

Lenteachtig einde februari, bewolkte carnaval op komst

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 7:19

De laatste dagen van de maand februari kunnen we ons opmaken voor heerlijk lenteachtig weer met temperaturen rond de 19 graden.

Maandag wordt een extreem zachte dag. Het kwik kan stijgen tot 17 à 18 graden. Volgens Thijs Zeelen van Meteo Limburg was het nooit eerder zo warm op 25 februari.

Records
Ook dinsdag lijkt het een recordwarme dag te worden. De verwachting is dat de temperatuur kan oplopen tot 19 graden. Ook de resterende dagen van februari lijken oude weerrecords te sneuvelen. Woensdag kan het zelfs 20 graden worden.

Carnaval
Vanaf donderdag neemt de bewolking geleidelijk toe. Ook tijdens het vastelaovesweekend is er veel bewolking. Vanaf zondag kan het volgens Meteo Limburg ook gaan regenen.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen