Overslaan en naar de inhoud gaan

Lennart Thy houdt het na vijf maanden in Turkije voor gezien

Geplaatst opzaterdag 29 december 2018 - 23:18

Lennart Thy, die in het verleden bij VVV Venlo speelde, houdt het bij Büyüksehir Belediye Erzurumspor voor gezien.

De overeenkomst van Thy met de debutant in de Turkse Superliga liep tot de zomer van 2020, maar is volgens de Turkse voetbalbond afgelopen donderdag ontbonden.

Eén doelpunt
De 26-jarige aanvaller kwam bij de nummer zestien van de Superliga veertien keer in actie, maar speelde slechts in twee wedstrijden van begin tot einde en scoorde één doelpunt voor de club.

Huurbasis
Thy, die bij Werder Bremen onder contract stond, vertrok afgelopen zomer transfervrij naar Erzurumspor nadat hij 34 wedstrijden bij VVV-Venlo op huurbasis had gespeeld. Hij scoorde veertien doelpunten voor de Venlonaren. De aanvaller komt uit de jeugd van SV Bremen, speelde veertien competitiewedstrijden van deze club, maar verdedigde in 127 duels de kleuren van FC St. Pauli.

De opgestapte aanvaller wordt met meerdere clubs in verband gebracht. Naast FC St. Pauli wordt ook VVV-Venlo genoemd.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen