Overslaan en naar de inhoud gaan

Lennart stoomt door naar de finale van The Band

Geplaatst opvrijdag 31 maart 2017 - 22:38

Zanger Lennart Huijs heeft de finale bereikt van de talentenjacht The Band op Fox tv.

Vrijdagavond in de halve finale waren de nog overgebleven acht deelnemers eerst gekoppeld in duo's. Lennart zag zichzelf op het podium terug aan de zijde van Jannes.

Vuiltje
Maar ook dit keer was er geen vuiltje aan de lucht voor de afvalophaler en tevens student logistiek uit Broekhuizen. De 24-jarige Lennart sleurde Jannes mee naar een prestatie waar je jury zeer over te spreken was.

"Lennart komt in The Band", zei jurylid Kris Wauters vastbesloten. "Wat een schone performance was dat." Mede-jurylid Min Hee Bervoets voegde eraan toe: "Je bent een podiumbeest, Lennart. En samen met Jannes was het een mooie chemie.

Lennart in de solo-ronde.

Solo
Na de duoronde ging één koppel direct door naar de finale op grond van de publieksstemmen. Dat waren niet Lennart en Jannes. Die moesten daarom nog op voor de tweede ronde, ditmaal solo-optredens. Lennart koos daarin voor de klassieker Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder, bekend van Ramses Shaffy.

Opnieuw kreeg de man uit Broekhuizen veel lof van de jury. "Ik heb de lach op mijn gezicht" en "Ik bewonder je enorm", kreeg hij te horen. Waarna een plek in de finale geen enkel probleem meer was. En passant waren ook zijn concurrenten zeer lovend over Lennart.

Boyband
In The Band wordt gezocht naar de beste zangers voor een nieuwe Nederlandstalige boyband. Er doen Nederlanders en Vlamingen mee aan de talentenjacht, die overigens maar zeer matige kijkcijfers heeft.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zingende vuilnisman eenvoudig door in The Band
Limburgse Lennart in nieuwe boyband Buurland
Limburgse Lennart maakt indruk bij talentenjacht
Vuilnisman uit Broekhuizen naar live-rondes The Band
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen