Overslaan en naar de inhoud gaan

Lekkende stuwdam Maastricht verstevigd door leger

Geplaatst opzaterdag 17 juli 2021 - 20:36

Een stuwdam aan de noordkant van Maastricht is zaterdagavond beschadigd geraakt. Het leger heeft met zo'n honderd man een spoedreparatie uitgevoerd.

Het gaat om de stuwdam aan de Stuwweg.

Stabiele situatie
"Er is een stukje beschadigd waardoor er water over de stuw loopt", zei een woordvoerder van de brandweer eerder op de avond. Het waterpeil aan de kant waar woonboten liggen zou daardoor mogelijk kunnen zakken.

Rond de klok van 22:00 uur was de spoedklus afgerond.

Stuw Maastricht
Foto: Sjors Abeling (L1)
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen