Overslaan en naar de inhoud gaan

Lekkende gasfles leidde naar drugsafval in Weert

Geplaatst opzondag 30 augustus 2015 - 20:38

Een lekkende gasfles in een garagebox in Weert heeft de brandweer zondagmiddag op het spoor gebracht van de opslag van vaten met drugsafval.

Na klachten door buurtbewoners vond de brandweer in de garagebox aan de Evertsenstraat een lekkende gasfles, daarna werd de omgeving afgezet.

Omgeving afgezet
Mensen moesten binnen blijven en ramen en deuren dichthouden. De buren zijn naar de huisartsenpost gebracht, zij hadden gas ingeademd. Een speciaal team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO), heeft de vaten afgevoerd. Daarna werd de omgeving weer vrijgegeven.

Geen gewonden
De lekkende gasfles is naar een gemeentewerf gebracht, waar een speciale afdeling van de politie de inhoud van de vaten heeft geanalyseerd. Daarna is de afzetting opgeheven. Er raakte niemand gewond, ook werd niemand aangehouden.

Lees ook: Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert.

Drugsafval Gasfles Weert 30 augustus 2015
Foto: Nederweert24

Afgelopen vrijdag werden er in Meerssen ook vaten vol drugsafval gevonden. Ook toen stonden ze in een garagebox, midden in een woonwijk.

Lees ook: Politie onderzoekt vaten in Meerssen, mogelijk drugsafval.

Foto's via Nederweert24.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert
Vaten drugsafval gedumpt in Weerter buitengebied
Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert
Voor de derde keer raak: vondst gedumpt vat in Weert
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen