stock politie

Opnieuw aanvullend onderzoek naar 'foute' agent

Er komt opnieuw extra onderzoek naar Coen van W. (42). De agent uit Elsloo wordt verdacht van computervredebreuk en schending van zijn ambtsgeheim. Hij zou politiesystemen hebben geraadpleegd voor privézaken.

Politie stock
Verrassende twist: extra onderzoek 'foute agent' Elsloo

Het onderzoek naar politieman Coen van W. (42) moet verder worden uitgediept, vindt justitie. De inspecteur uit Elsloo wordt ervan verdacht dat hij informatie uit politiesystemen voor privézaken gebruikte.

Lekkende en hackende agent weer op vrije voeten

De 40-jarige agent uit Zuid-Limburg die wordt verdacht van lekken en hacken, is weer op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte.

Opgepakte politieman lekte en hackte voor privégebruik

De politieman die computersystemen hackte en informatie lekte zou dat gedaan hebben voor privégebruik.

Verdachte 'burgemeesterslek' Den Bosch weer vrij

De Bossche oud-wethouder Jos van Son, die deze week werd aangehouden op verdenking van het lekken over de burgemeestersbenoeming in Den Bosch, is weer vrij.

Opnieuw aanhouding om lek burgemeester Den Bosch

De politie heeft dinsdagochtend de Bossche oud-wethouder Jos van Son aangehouden, voor het lekken van vertrouwelijke informatie rond de benoeming van de nieuwe burgemeester van Den Bosch in juli.

WML lekt miljoenen liters water

Jaarlijks lekt 5 miljoen kuub drinkwater weg uit de waterleidingen van WML.

Geert Wilders
Lekkende Haagse agent vrijgelaten

De Haagse agent die dinsdag werd opgepakt op verdenking van lekken van informatie is vrijgelaten. Hij is volgens het OM nog wel verdachte.

Tik op de vingers voor lekkend raadslid Valkenburg

Het lekken van de werknamen voor de dependances van een hotel in Valkenburg, is CDA-raadslid Jos Lebouille op een vermaning van burgemeester Martin Eurlings te staan.

Verdachten in zaak lekkende agenten opnieuw opgepakt

In de zaak rond de informatie lekkende agenten zijn enkele verdachten opnieuw aangehouden. Onder hen is een politieman.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten