Overslaan en naar de inhoud gaan

Lekkage op Chemelot: weg afgesloten

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 8:54

Op het terrein van Chemelot is donderdagochtend een lekkage in buizen boven de weg geweest.

De brandweer kwam meteen ter plaatse om de situatie te controleren.

Afgesloten
Een rijstrook op de verbindingsweg tussen de A76 en de A2 bij knooppunt Kerensheide richting het noorden werd uit voorzorg afgesloten. Ook de Kerenshofweg ging dicht vanwege de lekkage.

Niet gevaarlijk
Het probleem zit in buisleidingen boven de weg. Het zou gaan om water met restanten van olie. Er is volgens de brandweer geen enkel gevaar voor de omgeving geweest.

Reparatie
De pomp die de leiding voedt, werd uitgezet. Een onderhoudsteam heeft de leiding inmiddels gerepareerd. Deze werd rond 11:00 uur weer in bedrijf genomen. De Kerenshofweg blijft uit voorzorg nog wel even dicht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen