Overslaan en naar de inhoud gaan

Lekkage Chemelot: mensen uur lang in gasdichte ruimtes

Geplaatst opdinsdag 12 februari 2019 - 13:30

Medewerkers hebben op Chemelot in Geleen vanwege een lekkage in de transportleiding een uur lang in gasdichte ruimtes gezeten.

De emissie vond plaats in de HPO fabriek, zuidelijk van de campus. Dit laat een woordvoerder van Chemelot weten.

Gasdichte ruimtes
Doordat er een lekkage ontstond in de transportleiding werd een aantal mensen uit voorzorg naar gasdichte ruimtes gebracht.

Bij de metingen van de concentratie werden geen schadelijke stoffen geconstateerd. De lekkage werd relatief snel verholpen. De medewerkers mochten de gasdichte ruimtes hierna veilig verlaten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen