Aannemer Heijmans Infra en betrokken gemeenten en provincie ondertekenen contract Leisure Lane (08 jul 2021)

Ontwerp Leisure Lane moet komende tijd vorm krijgen

Het bedrijf Heijmans Infra uit het Brabantse Rosmalen gaat de Leisure Lane aanleggen. Dat is een toeristisch fiets- en wandelpad van 33 kilometer door Parkstad. Eind 2023 moet dat pad klaar zijn.

Fiets, fietsen
Nog eens zes ton minder voor fietspad Leisure Lane

Het toeristische fietspad Leisure Lane door Parkstad moet nog eens voor zes ton minder worden aangelegd.

Gouvernement iStock
Twee miljoen minder voor Leisure Lane

De Leisure Lane wordt voor 2 miljoen euro minder aangelegd. Het Limburgs Parlement heeft besloten dat de aanleg van het toeristische fietspad door Parkstad maximaal 23,3 miljoen mag kosten.

Fietspad
Gedeputeerde ziet niks in versoberingen Leisure Lane

Gedeputeerde Carla Brugman ziet niks in versoberingen aan de Leisure Lane, het toeristische fietspad door Parkstad.

fietspad stockfoto (31 jan 2020)
Grote twijfels over provinciale bijdrage Parkstadfietspad

Een meerderheid van het Limburgs Parlement vindt dat de aanleg van de Leisure Lane in Parkstad eenvoudiger en goedkoper moet.

Proef met zelfrijdende auto's 'revolutie voor mobiliteit'

PvdA-gedeputeerde Eric Geurts wil een proef met zelfrijdende auto's doen op de recreatieve route voor fietsers en wandelaars tussen Nuth en Kerkrade.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten