Overslaan en naar de inhoud gaan

Leidinggevende eiste orale seks voor contractverlenging

Geplaatst opvrijdag 16 november 2018 - 12:43

Tegen een voormalige fabrieksvoorman van autodakenfabrikant Inalfa in Venray is een taakstraf geëist vanwege een zedenzaak.

De 37-jarige man zou op de werkvloer drie jaar lang jonge Poolse medewerksters hebben betast en ze om seksuele gunsten hebben gevraagd, meldt de Limburger.

Aangiftes
In totaal hebben tien vrouwen geklaagd. Drie van hen zijn naar de politie gestapt. Inalfa heeft de man in 2016 ontslagen.

Pijpen voor contractverlenging
De fabrieksvoorman verlangde seksuele diensten van de medewerksters in ruil voor bepaalde gunsten. "Als je mij pijpt, zorg ik ervoor dat je contract wordt verlengd", zou de verdachte uit Oostrum hebben gezegd.

Taakstraf
Het OM eist 200 uur taakstraf waarvan de helft voorwaardelijk.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen