Atleet Ricardo Floris uit Maastricht (16 mei 2020)

Mail in spambox: Ricardo Floris te laat voor deelname NK

Doordat een mail met informatie over de race in zijn spammailbox was beland, kwam de Maastrichtse atleet Ricardo Floris vrijdag te laat aan in Leiden voor zijn coronatest. En die is verplicht om mee te doen aan het NK.

BAL - Leiden (8 mei 2021)
BAL kan niet opnieuw stunten tegen ZZ Leiden

BAL heeft in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de play offs in de eredivisie niet opnieuw kunnen stunten. De basketballers van coach Varagic moesten het in Weert opnemen tegen ZZ Leiden en verloren met 77-86.

Sleutelstad zet deuren voor 'De Zangeres' wagenwijd open

Weert herdenkt dit jaar de Zangeres Zonder Naam niet, haar geboortestad Leiden zet zwaar in.

VVV Midden-Limburg blij met plan Mary Servaes-museum

De VVV Midden-Limburg is blij met de plannen voor een museum voor Mary Servaes, de Zangeres zonder Naam.

Familie Zangeres zonder Naam wil museum in Leiden

De familie van Mary Servaes, de Zangeres Zonder Naam, wil in haar geboortestad Leiden een museum oprichten voor de in 1998 overleden Koningin van het Levenslied. Het grootste deel van haar leven woonde ze in Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten