Limburgse pretparkfan bij opening zelf ontworpen achtbaan

Romesh Popelier uit Meijel zag zaterdag een wens in vervulling gaan. De pretparkfan was bij de officiele opening van de door hem ontworpen achtbaan in het Deense pretpark Legoland.

Limburgse pretparkfan ontwerpt nieuwe achtbaan Legoland

De 24-jarige Romesh Popelier uit Meijel heeft na zijn stage een achtbaan mogen ontwerpen voor Legoland. Die viel dermate in de smaak, dat zijn attractie binnenkort daadwerkelijk wordt gebouwd in het Deense pretpark.

LEGO-winkel Heerlen breidt uit

De LEGO-winkel Bricksworld in Heerlen breidt in 2016 fors uit. Eigenaar Jac Pellegrom ziet de omzet en het personeelsbestand komend jaar verdubbelen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV