Overslaan en naar de inhoud gaan

Leger meldt zich deze week in en rondom Maastricht

Geplaatst opmaandag 11 november 2019 - 7:53

Mensen die woensdag of donderdag in Maastricht vertoeven, lopen kans het leger tegen het lijf te lopen.

De Koninklijke Landmacht gaat op die dagen in en rondom de provinciehoofdstad militairen in opleiding verschillende opdrachten voorschotelen.

Oefenen
Dat meldt de gemeente Maastricht maandag. Ook in de gemeente Eijsden-Margraten wordt er door de Landmacht geoefend. Het is niet duidelijk waar de militairen precies zullen opduiken.

Te voet
Er worden verschillende 'tactische acties' uitgevoerd. De militairen zullen zich vooral te voet verplaatsen, maar er worden ook enkele militaire voertuigen gebruikt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen