Overslaan en naar de inhoud gaan

Lege jerrycans leiden tot arrestatie in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 15:37

De politie heeft vrijdag in Maastricht een persoon opgepakt vanwege het bezit van twaalf tasers en ongeveer 150 gram hennep.

Dat meldt de politie Maastricht op Facebook.

Lege vaten
De arrestatie volgt op een onderzoek dat de politie opstartte na de vondst van vijf lege jerrycans in de wijk Wittevrouwenveld. De vaten zouden gebruikt zijn bij de productie van drugs. Het gaat vermoedelijk om xtc-dumping.

Lees ook: Vijf lege vaten gevonden in Maastricht

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Coffeeshop verkoopt aan buitenlander: 2 aanhoudingen
Hennepkwekerij in Maastricht opgerold
Acht aanhoudingen bij hennepknipperij in Maastricht
Pand met 105 kilo hennep in Maastricht op slot
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen