Overslaan en naar de inhoud gaan

Leeyen Vastgoed BV bouwt mega-hal in Sittard-Geleen

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2015 - 6:00

​Leeyen Vastgoed BV uit Beringe gaat een mega-distributiecentrum bouwen op bedrijventerrein Holtum Noord III in Sittard-Geleen.

Met een oppervlakte van 148.000 vierkante meter wordt het magazijn het grootste van Nederland, dat melden de Limburgse kranten.

Volledig verhuurd biedt het complex straks werk aan ​zo'n ​1000 mensen.

Toekomst in distributie
Groot geworden in de wereld van het vastgoed, de nertsen en landbouwmachines, ziet
​Rien ​Leeyen toekomst in de verhuur van opslag- en distributieruimte. Dit met het oog op de toenemende groei van goederenstromen en het dreigend tekort aan echt grote magazijnen.

Bedrijfshallen in Beringe
Ondernemer Leeyen, in 2013 nieuwkomer in de Quote 500 met een geschat vermogen van 90 miljoen euro, is reeds eigenaar van bedrijfshallen in Beringe. Hij verhuurt die aan DHL als ‘hoofddoorvoer’ in elektronica voor de Europese markt.

Met een oppervlakte van 148.000 vierkante meter overtreft Leeyen het nog te bouwen distributiecentrum van Groep Heylen op Trade Port Noord in Venlo (140.000 m2).

L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Distributiecentrum met 750 banen naar Venlo
Fors meer distributiecentra in Limburg
Trade Port Noord Venlo
Nieuw distributiecentrum DSV Logistics in Venlo
Calvin Klein en Tommy Hilfiger naar Venlo
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen