Cambuur - Roda JC (23 okt 2020)

Roda JC verliest in Leeuwarden van koploper

Roda JC Kerkrade heeft in Leeuwarden met 3-0 verloren van koploper Sc Cambuur. Halverwege de wedstrijd stonden de Friezen al met 2-0 voor.

Fuat Usta
Schorsing Fuat Usta heeft grote impact

De schorsing van Fuat Usta , trainer van MVV, heeft meer impact dan verwacht.

ANP-353560093
Leeuwarden klopt Maastricht ook als beste stedentrip

Maastricht is door Leeuwarden van de troon gestoten als beste stedentrip van Nederland.

Leeuwarden cultuurhoofdstad, druiven in Maastricht nog zuur

Guido Wevers vindt het nog steeds jammer dat het hem niet is gelukt om van Maastricht de Europese Culturele Hoofdstad 2018 te maken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten